Åpningstider:

Tir - fre: Stengt

Lør: Stengt

Kontakt:

95 55 57 58

Om oss

Med Brygga 11 ønsker vi å skape en folkelig og attraktiv plass hvor de gode mat- og vinopplevelsene står i fokus – enten du vil ha en velsmakende fiskesuppe til lunsj eller nyte en bedre middag. Vårt team av dyktige medarbeidere står klare til å ta deg imot. Velkommen!

 

TEAM

 

Geir Skeie, eier og kokk, tidligere jobbet på noen av Oslos beste restauranter (Le Canard, Solsiden, Palace Grill), Skarsnuten i Hemsedal og mange år på Solvold og Midtåsen i Sandefjord. Vinner av flere store kokkekonkurranser med Bocuse d´Or 2009 (”VM i kokkekunst”) som det største.

 

Katrine Borg Skeie, eier, vertinne og koldtjomfru, lærling på Solvold, jobbet der som kokk etter en periode på topprestauranter både i Oslo (Le Canard, Solsiden), Hemsedal (Skarsnuten Hotel) og i Danmark (Koch i Århus). Norgesmester for lærlinger i 2004. Kreativ, elsker å kreere nye og spennende søtsaker.

 

 

Presse

Reportasje i Sandefjords Blad: Dette er den viktigste grunne for å reise til Oslo!

"Det hjelper ikke med milliardinvesteringer i hoppbakker og operabyggninger så lenge "Nordens Bocuse" lager mat i Sandefjord."

Se artikkel her!


Vinanmeldelse i A-Magasinet til Aftenposten: Chablis-killer signert superkokk Skeie!

"var faktisk bedre enn noen Chabliser den ble testet opp imot."
"Svært interessant boksvin som bør dekanteres! Aromamessig en krysning mellom Chablis og Gruner Veltliner, med grønne epler, litt krydder, lime, mineraler og en tørr, fin smak."

Se artikkel her!


Anmeldelse i Dagens Næringsliv: En fest for enhver fiskeelsker!

"Geir Skeies fiskerestaurant i Sandefjord har knallgod mat og fin beliggenhet"

Se artikkel her!


Brygga 11 åpner avdeling på Stord:

Til neste  vinter/vår åpner Brygga 11 ny restaurant på Stord, øya der Geir kommer ifra. Det blir samme konsept som i Sandefjord, men med noen flere retter uten fisk.

Se artikkel her!


Geir og Katrine hjelper nye Bocuse d´Or land:

Geir og Katrine har i vinter vært lengre perioder i Budapest, Ungarn og Colombo, Sri Lanka for å hjelpe nye land til å komme til Bocuse d´Or i Lyon. Den ungarske kandidaten gikk videre fra EM nå i mars (Ørjan Johannessen, en god venn og tidligere kollega vant, gratulerer). Det er første gang ungarn har klart å komme videre. Sri Lanka skal delta i Asia mesterskapet i juni.

Se artikkel her!


Anmeldelse i VG: Slik, akkurat slik, skal det gjøres!

"Alle de norske sesongrestaurantene som ellers varter opp med blåskjell i tallerken, reker fra lake, pulvermat og frossengrønnsaker, bør dra på studietur til Sandefjord. Slik, akkurat slik, skal det gjøres."

Les anmeldelsen her


Anmeldelse i Tønsbergs Blad: Ekte fiskelykke!

En 100 år gammel fiskehandler og en 30 år gammel verdensmester kan ikke ta feil. Sjømat er best i Sandefjord.

Les anmeldelsen her


Horecanytt.no om Brygga11
Restauranten åpner, som navnet tilsier, på brygga i Vestfold-byen, og blir en sesongrestaurant. Ifølge hjemmesiden er dette stedet på brygga som har sol lengst på kveldene.

Les resten av artikkelen her


Vestlendinger er gnitne...
...med penger til restaurantbesøk, sier Geir Skeie.
Verdensmesteren fra Fitjar åpner nå «folkelig
sjømatrestaurant» i Sandefjord.

Les BT Magasinet og hele artikkelen her


Geir Skeie skriver om mat for dn.no
På Dagens Næringslivs nettsider om mat bidrar Geir Skeie med matoppskrifter og tips & triks for enhver smak. Gå inn å se artikler og innslag.

Matsider på dn.no

Personvernserklæring