Om oss

Brygga 11 skal være et sted for alle til alle anledninger. Om dere ønsker en bedre middag, en kjapp matbit eller noe kaldt å drikke i solen. Hos oss er det #ektefiskelykke i folkelige omgivelser. Teamet vårt består av dytige medarbeidere som står på for å gi fisk til folket.

Katrine Borg Skeie

Eier, daglig leder & kokk  
Katrine var lærling på Mathuset Solvold, og jobbet der som kokk etter en periode rundt i Norge og Danmark hvor hun jobbet på Le Canard, Solsiden (Oslo) og Koch ( Aarhus) og Skarsnuten i Hemsedal. Norgesmester for lærlinger i 2004. Utdannet sommelier fra Beverage academy.

Geir Skeie

Eier
Geir har erfaring fra Mathuset Solvold, Le Canard, Solsiden, Palace Grill og Skarsnuten. Han vant Bocouse d`Or Europa i 2008.

Alex Hickman

Restaurantsjef
Alex har lang erfaring innen restaurantbransjen. Startet som som servitør i ung alder i Storbritania. Han har jobbet i hotel, bar og restaurantbransjen i mange år og er en serviceminded person ut til fingerspissene, alt kan fikses. Før han startet hos oss på Brygga 11 jobbet han på hotell Meudon i Cornwall som restaurant og barsjef.

Klâvs Rudzîts

Kjøkkensjef
Klavs var kjøkkensjef på Brygga 11 på Stord og har vært med på B11 Skarsnuten, han har også jobbet mange sesonger med oss her på Brygga 11 i Sandefjord. Han er en dedikert kokk, og har jobbet med fisk og skalldyr i «alle» år. En humørspreder som kommer til å lage mye god mat og liv og røre på brygga i tiden fremover

Hanne Fossum

Markeds & bookingansvarlig
Hanne har jobbet som servitør på Mathuset Solvold, og senere jobbet i resepsjonen på Park Hotel i Sandefjord og som food & beverage manager på Scandic Byparken i Bergen .Tar seg av alle bookinger til små og store grupper. Og all markedsføring av restauranten.